Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ

Οι συνταγές μίας παραδοσιακής ιταλικής τρατορίας μαγειρεμένες με τον πιο νόστιμο τρόπο και αυθεντικές ναπολιτάνικες πίτσες, προσφέρονται όλη τη μέρα στο Άγιο Μηνά στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Λευκάδας.


Αποκτώντας πλούσια εμπειρία στην Αυστραλία και στην Αθήνα, στην  παρασκευή πίτσας και σφολιάτας αντίστοιχα, o Zimis επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς τη Λευκάδα, και να προσφέρει τις πλούσιες και απολαυστικές συνταγές του στους πελάτες του.


H βάση όλων των υλικών παραγωγής προϊόντων, η ζύμη, είναι δικής του παραγωγής. Και αυτό το στοιχείο κάνει τη διαφορά, στην ποιότητα και στη γεύση. Έπειτα ο χώρος ψησίματος, έχει και αυτός με τη σειρά του τη σημασία του. Τα πάντα ψήνονται, σε έναν φούρνο με φυσικά ξύλα. Αν προσθέσουμε σε αυτά τα δύο, την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, τότε δεν μπορούμε να μην περιμένουμε κάτι λιγότερο από μία πεντανόστιμη γευστική απόλαυση.


Ανοιχτό όλο το 24ωρο σας περιμένει για μία γνωριμία με τον κόσμο των γεύσεων.

 
Dough1

Στο Zimi μπορείτε να δοκιμάσετε μία ποικιλία παραδοσιακών συνταγών με σύγχρονες γεύσεις. Πενιρλί, πίτσα, μπιφτεκόπιτα, φωλιά λαχανικών, ζυμαρικά, σαλάτες, μπαγκέτες, αραβικές πίτες, μπουγάτσα με κρέμα και μερέντα, είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να παραγγείλετε είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσα στον όμορφα διακοσμημένο χώρο του.

Η νέα γευστική πρόταση στη διανομή πίτσας, φρέσκια ζύμη κάθε μέρα για όλα τα γούστα με αγνά και επώνυμα υλικά.

ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΈ ΜΑΣ

Πεϊνιρλί με λουκάνικο λευκαδίτικο

Πεϊνιρλί σπετσοφάι

Πεϊνιρλί με σαλάμι αέρος

Πεϊνιρλί Chocobana

Μπουγάτσα

Σφολιάτα: τυρόπιτα κοτόπιτα

Foccocia ψημένη παραγωγής μας

Σαλάτα του Καίσαρα

Σαλάτα σε φωλιά ζύμης

ΠΊΤΣΑ

Λευκαδίτικη

Καπριτσίζα

Βονιτσάνικη

Αγίου Μηνά

Ζύμης

ΖΥΜΑΡΙΚΆ

Ιόνιο

Πόντε

Κανελόνια

Ριζότο με γαρίδες

Φιλετάκια χοιρινά

Σνίτσελ κοτόπουλου πανέ